INSTRUMENTSERVICE & PLEJE

eks-Solingen

produkter fra eks-solingen

Fra firmaet eks Solingen sælger vi 3 typer af hjælpeprodukter til instrumentservice: Instrumentolie, ”viskelæder” og ”satin pads”.

Instrumentolien (Steri-Oil) leveres i praktisk doseringsflaske med et fint doseringsrør der giver optimal oliemængde til det korrekte sted på instrumentet. Naturligvis er olien damp-permeabel, godkendt som medicinsk udstyr (MDD 93/42/EEC), og leveres med alle certifikater hvis dette ønskes til dokumentation.

Det såkaldte ”viskelæder” (Diamond Rubber) er ligeledes et registreret medicinsk produkt, som kan anvendes til fjernelse af urenheder på instrumentoverflader ved hjælp af monokrystallinsk diamant støv (20-30 micron). Også velegnet til afrensning af kirurgiske bor.

Satin Pads er en slags ”fiber-skure-svamp” udviklet specielt til meget blid overflade rensning af kirurgisk instrumenter. Materialet er sammenpressede kunststof fibre som ikke giver ridser ved anvendelsen. Særlig egnet til rensning af kareringer og bokslåse. Leveres i ark på 12.5 x 10cm. Kan også klippes ned i mindre størrelse, og derved tilpasses den enkelte bruger. 

Har du spørgsmål til produkter eller priser fra eks-Solingen?

Instrumentolie

Enkel og præcis dosering af olie. Godkendt til autoklave og tørsterilisering.

Varenummer: ek11-1, 10ml flaske,
minimum bestilling 3 stk.

Satin Pads

Rensning af instrumenter ved f.eks. fastbrændt væv. Bruges på satinerede og børstede instrumenter.

Varenummer: ek11-66, pakke m. 10 stk. grå (fin), minimum bestilling 3 pakker

Diamond Rubber (Viskelæder)

Fjerner pletter, corrosion og belægninger. Kan også anvendes til at fjerne elektrokemisk mærkning af instrumenter.

Varenummer: ek11-50,
minimum bestilling 3 stk.